Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.....27/04/2013

Σάββατο 27 Απριλίου 2013



     Πρωινό Σαββάτου σήμερα και το σφυρί, χωρίς την αναγκαία παρουσία του δρεπανιού, θα σας προτείνει κάποια σημεία για σήμερα σε μια δύσκολη ναι μεν στοιχηματικά μέρα άλλα με αρκετές  ευκαιρίες.


Μας αδίκησε η άτιμη την προηγούμενη Κυριακή. Το trixie μας ήταν έτοιμο να πληρωθεί πλήρως αλλά η ανύπαρκτη Παλέρμο σε όλο το ματς κατάφερε να βάλει γκολ στο 95'. Κρίμα γιατί η εικόνα του ματς ήταν για άσσο και μάλιστα πιο χαλαρός από 1-0. Βλέπετε γκρινιάζω πιο πολύ γι' αυτό το σημείο και όχι για τον διπλό της Τβέντε που και πάλι θα μας πήγαινε στο ταμείο με την τριάδα μας, γιατί όσοι είδαν το ματς, η Φενλό έπαιξε πραγματικά καλύτερα και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Πήραμε πάντως τα 2/3 του πονταρίσματος μας πίσω και συνεχίζουμε.

Σήμερα θα προτείνω ένα yankee, μια δυάδα και ένα μονό.

Το yankee λοιπόν περιλαμβάνει:

1) ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ (3,80) Μία ισοπαλία με υψηλή απόδοση αλλά και με αγωνιστική αξία. Οι "άγιοι" θεωρώ πως έχουν καλύτερη ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν φτάσει βαθμολογικά όχι απλά ταβάνι αλλά να μην πιστεύουν που βρίσκονται. Πιστεύω μια ισοπαλία θα ικανοποιήσει όλους.
2) ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 (3,10) Δεν ξέρω αν έχετε δει φέτος τις "καρακάξες" να παίζουν αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως βρέθηκαν αν παλεύουν για την παραμονή. Ίσως φταίει  η Ευρώπη, η χαλαρότητα δεν ξέρω αλλά αυτό το ματς απέναντι σε μια Λίβερπουλ χωρίς Σοάρες και βαθμολογικά αδιάφορη το 3,10 είναι τρομερά ελκυστικό για να το προσπεράσεις.
3) ΛΕΒΑΝΤΕ - ΘΕΛΤΑ 2 (3,40) Τρεις σερί ήττες οι γηπεδούχοι και αδιάφοροι. Μετά από νίκη-βάλσαμο οι φιλοξενούμενοι με επιτακτική την ανάγκη νίκης. Συμπέρασμα....Διπλό!!!
4) ΚΑΡΤΝΤΙΦ - ΜΠΟΛΤΟΝ 2 (3,10) Αγαπητοί Ουαλοί, πήρατε το πρωτάθλημα, είστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, σας κοντράραμε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν χάσατε. Ε ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε και να αφήσετε την Μπόλτον να διεκδικήσει την άνοδο της στην Premier League!

Υψηλού ρίσκου το σημερινό μας σύστημα αλλά πιστεύω ότι σε όλα τα παιχνίδια η σχέση απόδοσης και αγωνιστικής παρουσίας των σημείων που επιλέξαμε είναι πολύ καλή. 
Βάζουμε 25 πόντους στην δυάδα (150 πόντοι), 20 πόντους στην τριάδα (80 πόντοι) και 40 πόντους στην τριάδα, σύνολο 270 πόντοι.

Η δυάδα μας τώρα περιλαμβάνει ματς στα οποία οι ομάδες που επιλέγουμε και καλύτερες είναι και ανάγκη για τους βαθμούς έχουν:
1) ΛΟΡΙΑΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 2 (2,40)
2) ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΝ. - ΠΡΕΣΤΟΝ 1 (2,10)

Βάζουμε 95 πόντους στην δυάδα και κλείνουμε με το μονό ποντάρισμα της ημέρας στον αγώνα ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2 (13,00) Γιατί πόνεσε το μεσοβδόμαδο και θέλουμε εκδίκηση πριν την εκδίκηση!!! 9,50 πόντοι το ποντάρισμα μας!!!

Κέρδη από ποντάρισμα 21/4: 199,50 πόντοι
Ποντάρισμα 27/4:  374,50 πόντοι
Υπόλοιπο 27/4: 2350 πόντοι

Να έχετε μια υπέροχη μέρα ραντεβού ξανά, ελπίζω με την παρουσία του δρεπανιού, αργά το βράδυ ή το πρωινό της Κυριακής. Καλές επιλογές σε όλους!!!





Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved