Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.....28/04/2013

Κυριακή 28 Απριλίου 2013



     Καλημέρα σας και αυτό το πρωινό Κυριακής για να μοιραστούμε μερικές σκέψεις για τα σημερινά παιχνίδια και να ρίξουμε τον οβολό μας, σε επιλογές που δεν ξέρουμε φυσικά αν βγουν αλλά θα έχουν σωστά αγωνιστικά και στοιχηματικά κριτήρια.



     Όσο οξύμωρο και να είναι, το χθεσινό σημείου του άσσου στο ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν θα το άλλαζα. Είχε και ποδοσφαιρική λογική και η στοιχηματική απόδοση ήταν πολύ καλή. Όμως χθες οι "καρακάξες" δεν κατέβηκαν στο γήπεδο. Είχαν φαίνεται άλλες δουλειές από το να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Πιο κρίμα όμως είναι η δυάδα μας που ενώ η ΜΑΡΣΕΪΓ πέρασε σχετικά άνετα η ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. δεν κατάφερε να νικήσει και να μας δώσει ένα καλό ταμείο.
     Πάμε στα σημερινά μ' ένα trixie και μια παρολί τριάδα να μας περιμένουν. Ξεκινάμε με το trixie:
1) ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΚΠΡ 1 (2,60) Ντέρμπι ουραγών και κανονικά είναι από τα παιχνίδια που αφήσεις στην άκρη. Μια η καλή απόδοση των "royals", μια η παραίτηση που δείχνουν παίκτες και προπονητής της ΚΠΡ, μας οδηγούν στον άσσο.
2) ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2 (3,25) Δεν αφήνω έτσι μια τέτοια απόδοση του διπλού. Οι "κανονιέρηδες" έχουν καλή ομάδα αλλά τίποτα συγκλονιστικό. Μπορεί να χρειάζονται πιο πολύ τους βαθμούς από την ήδη πρωταθλήτρια αλλά το ντέρμπι είναι ντέρμπι.
3) ΛΥΩΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1 (2,37) Παιχνίδι εξάποντου αυτό για την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Καλύτερη ομάδα η ΛΥΩΝ και θεωρώ ότι θα το δείξει σήμερα, όσο και αν οι φιλοξενούμενοι έχουν καλό σύνολο και έχουν ανταγωνιστική πορεία φέτος.
40 πόντους βάζουμε στην δυάδα και 30 στην τριάδα. Σύνολο 150 πόντοι.

     Η τριάδα μας είναι:
1) ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 2 (2,15)
2) ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΟΝΑΧΟ 1860 1 (1,61)
3) ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΑΑΡΧΟΥΣ over (1,60)
      Υποστηρίζουμε την τριάδα μας ποντάροντας 100 πόντους.

     Ποντάρισμα 28/4: 250 πόντοι
     Υπόλοιπο 28/4: 2100 πόντοι

     Καλή Κυριακή σε όλους και καλή Μεγαλοβδομάδα να έχουμε!!!

     Υ.Γ. Σφυρί καλεί δρεπάνι με λαμβάνεις;;;;




Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved