Χαιρέτα μας τον Πλατανιά...!

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

     Παρά την μεγάλη ευκαιρία που είχε ο Παναθηναϊκός, να πιάσει στην πέμπτη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε για ακόμη μια φορά φέτος από τον Πλατανιά με γκολ του Ναζλίδη στο 4'.

   
     Μια ακόμη ήττα στο Ο.Α.Κ.Α. έκαναν οι Πράσινοι, σ' έναν αγώνα ο οποίος είχε ακριβώς την ίδια εικόνα με όλους τους προηγούμενους  όπου οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να "φοβίσουν" τον αντίπαλο και να τον κάνουν να αισθανθεί πραγματικά δύσκολα
     Μόλις στο τέταρτο λεπτό, οι Κρητικοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και με κεφαλιά του Ναζλίδη άνοιξαν το σκορ. Οι τριφυλλοφόροι προσπάθησαν να αντιδράσουν με μπροστάρηδες τους Ζέκα και Μαυρία αλλά τίποτα δεν άλλαξε και το ημίχρονο ήρθε σχεδόν αβίαστα για τους νησιώτες.
     Στην επανάληψη ο Φάμπρι, με την αντικατάσταση του υποτονικού Τοτσέ και την είσοδο του Φιγκερόα, πίστεψε ότι θα μπορέσει να απειλήσουν οι παίκτες του της εστία του Κηπουρού αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αν μάλιστα οι παίκτες του Αναστασιάδη (ο οποίος δεν πανηγύρισε την νίκη-παραμονή της ομάδος του), δεν κλεινόντουσαν στο καβούκι τους, θα μπορούσαν να είχαν μία πιο εύκολη νίκη.
     Ο Παναθηναϊκός ασύνδετος και νευρικός δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβληθεί παρά τα μεγάλα ποσοστά κατοχής του. Είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων αφού και οι περισσότεροι παίχτες που την αποτελούν είναι και αυτοί το ίδιο. 
     Πολλά συγχαρητήρια στου κόκκινους που σε 4 αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν 3 νίκες και 1 πρόκριση. Η λογική λέει πως δεν θα χρειαστεί ν' αγχωθούν για την παραμονή τους.

Οι συνθέσεις


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Καζιγιάμα, Μαυρίας (69’ Ντίνας), Γιοκίν (46’ Κουΐνσι), Τοτσέ (46’ Φιγκερόα).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Λαγός, Χουχούμης, Βελάσκες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μπέλιτς (40’ Δέντσας), Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Τέτε (61’ Μαραγκουδάκης), Στόλερ, Γιάννου (71’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Ζαλουντοκ, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Ονιέμα. 
     

Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved