Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία....31/3/13

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013




  • Giorgos Sarafopoulos
    Εδώ δρεπάνι καλεί σφυρί λαμβάνει.... πολύ καλημέρα σας...


  • Giannis Gouzanis
    Καλημέρα και σ' εσένα δρεπάνι. Καιρό έχουμε να τα πούμε.


  • Giorgos Sarafopoulos
    Είχαμε και τις εθνικές γι αυτό και μας φάνηκε... Όμως δεν σε είδα να γράφεις για τις προηγούμενες προβλέψεις σου...Ξεχνάμε εύκολα;


  • Giannis Gouzanis
    Ίσα ίσα....στο στοίχημα δεν πρέπει να ξεχνάς γιατί την πατάς πιο εύκολα. Πάμε παρακάτω όμως γιατί το σημερινό κουπόνι είναι μικρό αλλά κρύβει ωραία σημεία.Τι έχεις για σήμερα δρεπάνι;


  • Giorgos Sarafopoulos
    Με βιρτουόζικες ντρίμπλες πας να ξεφύγεις αλλά θα παίξω καλή άμυνα και θα σου τα σούρω μετά και τα σημερινά αποτελέσματα...Λοιπόν ας ξεκινήσουμε με το γνωστό συστηματάκι 3-4 και επειδή η γιαγιά είδε λεφτά στο φλυτζάνι πάνω απο το ονομά μου θα πάμε σε 300 πόντους σήμερα.
    ΚΩΔ:299 ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕ'Ι'Γ (Χ)
    ΚΩΔ:306 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΠΟΕΛ(Χ)
    ΚΩΔ:327 ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ(Χ) 
    ΚΩΔ:312 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ(Χ).
    Καλή επιτυχία να έχουμε και καλή Κυριακή να περάσουμε...Και να θυμάσαι σφυρί ότι αν έχεις πάλι 0 στα 4 από βδομάδα θα πω στο διευθυντή του σάιτ να δίνεις προγνωστικά για κρίκετ εκεί ίσως τα πας καλύτερα....

  • Giannis Gouzanis
    Πω Πω χινάρια. Για πρώτη φορά βλέπουμε το ίδιο ματς και μάλιστα σε διαφορετικά σημεία. Κοίτα πως θα παίξει μπαλίτσα σήμερα το σφυρί. Ξεκινάω με μια τριαδούλα σε trixie:

    1) ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1 (2.80) Στο ντέρμπυ της Κυανής Ακτής στηρίζουμε την γηπεδούχο που είναι σε καλύτερη κατάσταση και επιστρέφει και ο βασικός επιθετικός της.
    2) ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 (5.00) Δεν παίζουμε μια ομάδα με πολλούς διεθνείς, μια ομάδα με περιορισμένους στόχους και κακή παρουσία. Δεν παίζουμε Λίβερπουλ.
    3) ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2 (4.00) Όλα ή τίποτα για τους φιλοξενούμενους. Σίγουρα δεν είναι καλύτερη ομάδα αλλά θα στηρίξουμε την ιστορία και την θέληση όλη την βδομάδα που είχαν για να πάρουν το ματς στο νησί.
    Οπότε έχουμε 40 πόντους στις διπλές (120 πόντους) και 30 στην τριάδα, σύνολο 150 πόντους .
    Βάζω και 20 πόντους μονό στο διπλό του Π.Α.Ο.Κ. με απόδοση 6.25
    Αρχικοί πόντοι: 5000
    Προηγούμενοι πόντοι: 4565
    Ποντάρισμα 31/3: 170 πόντοι
    Υπόλοιπο 31/3: 4395 πόντοι


  • Giannis Gouzanis
    Καλή επιτυχία σε όλους μας, με μία πιθανότητα να τα ξαναπούμε το βράδυ για το πολύ καλό αυριανό κουπόνι με σχεδόν πλήρη αγωνιστική στην Βρετανία. Στο ποδόσφαιρο, όχι στο κρίκετ!
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved