Όνειρο ήτανε...

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013


     Τα σχέδια για την πρόκριση κράτησαν μόνο 9 λεπτά καθώς ο Μάρτινς ,μετά από σέντρα του Μπαρκέρο, βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά έκανε το 0-1, βάζοντας τέλος στα όνειρα των ερυθρολεύκων,που αποχαιρέτησαν την Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην μόνη αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μήτρογλου στο 17', χωρίς όμως να βρίσκει στόχο, ενώ στο 39' και πάλι ο Μάρτινς βρέθηκε απέναντι από τον Κάρολ, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τον σταμάτησε. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα οι Ισπανοί είχαν την πρωτοβουλία. Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού μεγάλη μερίδα του κόσμου άρχισε τα συνθήματα δυσαρέσκειας για το θέαμα που έβλεπαν, φωνάζοντας χαρακτηριστικά..."αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό".
     Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με δύο αλλαγές (Χολέμπας και Φετφατζίδης), χωρίς όμως να αλλάζει η εικόνα της ομάδας καθώς οι Ισπανοί είχαν οπισθοχωρήσει για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90' με κεφαλιά του Σιόβα. Ο κόσμος πίστεψε στην πρόκριση, όμως η ομάδα του Ολυμπιακού δεν έδειχνε να πιστεύει στην ανατροπή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση κ τον αποκλεισμό κ δεσμεύτηκε δημόσια λέγοντας ότι η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει και ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής. Η Λεβάντε που πανηγύρισε την πρόκριση επί Ελληνικού εδάφους, στρέφει την προσοχή της στον επόμενο ευρωπαϊκό της αντίπαλο που θα είναι η Ρούμπιν Καζάν, καθώς απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης.

11άδες Ομάδων:                                                                                                                                              Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).                                                                                                                                     Λεβάντε (Μαρτίνεθ): Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).


Άρθρο: Γιώργος Σαραφόπουλος
                                                
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved