Γιάννης Πλούταρχος:Επιστροφή στην αγροτική ζωή;

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Πλούταρχος - Πέγκυ Ζήνα
     Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» εντόπισε τον Γιάννη Πλούταρχο και ο γνωστός τραγουδιστής εκτός των άλλων μίλησε και για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει.
     Πρόκειται για ντοκιμαντέρ που θα σχετίζεται με τα προιόντα από την Ελληνική Γη. Δήλωσε πως τον τρομάζει ο ρόλος του παρουσιαστή γιατί είναι έξω από εκείνον, αλλά θέλησε να το δοκιμάσει γιατί και ο ίδιος είναι γεννημένος στην αγροτική γη και μέχρι τα 23 υπήρξε αγρότης. Τον ενδιαφέρει άμεσα το concept της εκπομπής, το το οποίο και ξεκαθάρισε με αυτές τις δηλώσεις του, παρ'όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

     Στην ερώτηση πώς αντιμετωπίζει την κρίση στα νυχτερινά κέντρα απάντησε: «Έχει ο Θεός. Καλοκαίρι έρχεται και θα ανοίξει και η ψυχολογία των ανθρώπων. Άλλωστε εμείς οι Έλληνες έχουμε μάθει τα δύσκολα να τα περνάμε μέσα από το τραγούδι, να ξορκίζουμε το κακό. Οφείλουμε να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί, να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές».
     Αυτό σκόπεύει να πετύχει ο διάσημος τραγουδιστής απο το Πάσχα του 2013 και μετά στο νυχτερινό μαγαζί ΘΕΑ.
     Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντά την Πέγκυ Ζήνα σε μια πολυαναμενόμενη από πολλούς συνεργασία.
Εκείνος σε λίγες ημέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο «Κάτω από τον ίδιο ήλιο», ενώ εκείνη να ρίξει αυλαία στις εμφανίσεις και να κάνει περιοδεία στο εξωτερικό. Έπειτα οι δύο τους θα ξεκινήσουν τις εντατικές πρόβες για να βάλουν φωτιά στα καλοκαιρινά βράδια στο ΘΕΑ!

     Σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εμφανίσεις αλλά και όχι μόνο καθώς ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι στην εκπομπή "Ελένη" την Δευτέρα 25/03 σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του.


Άρθρο: Φωτεινή Σεφέρογλου
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved