Όλα ανοιχτά...

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

 

     Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ρεάλ και Μάντσεστερ στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Μαδρίτη. Σε ένα παιχνίδι με εξαντλητικό κατά διαστήματα ρυθμό, και στο οποίο στα σημεία φάνηκε να υπερτερεί η ομάδα του Μουρινιο, η Γιουνάιτεντ μπόρεσε χάρη και στον εκπληκτικό Ντε Χέα, που πραγματοποίησε κάποιες εκπληκτικές επεμβάσεις, να πάρει εκείνο που ήθελε από το παιχνίδι.
     Οι κόκκινοι διαβόλοι προηγήθηκαν στο στο 20 με τον Γουελμπεκ (επίσης ανάμεσα στους διακριθέντες) με κεφαλιά από κόρνερ του Ρούνει. Η Ρεάλ, που είχε δοκάρι στο 6 με τον Κοεντράο, ισοφάρισε με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά του Ρονάλντο (που δεν πανηγύρισε) στο 30'. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
     Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και απείλησαν όσο μπορούσαν, αλλά ο Ντε Χεα κράτησε το 1-1. Ενώ και η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη σε κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. Σημασία έχει ότι απολαύσαμε ένα υπέροχο παιχνίδι οι δύο πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους σε 15 ημέρες στο Ολντ Τράφορντ με  την πρόκριση να μένει ορθάνοιχτη.


Άρθρο: Νίκος Νικολαΐδης
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved