Α.Ε.Κ.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

 
     Την ώρα που στην Α.Ε.Κ έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα να αντιμετωπίσουν κυρίως αγωνιστικά, μιας και ο Λίνεν βλέπει την ομάδα του να έχει αρκετές απουσίες, οι οργανωμένοι οπαδοί και η διοίκηση έχουν στρέψει την προσοχή τους σε πολλά εξωαγωνιστικά θέματα που απασχολούν την Π.Α.Ε.
     Ενώ λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ βολιδοσκοπούν καθημερινώς πρώην και νυν μετόχους (Μελισσανίδης, Παππάς, Γκούμας, Πόλυς κ.α) για την σωτηρία της Α.Ε.Κ, μιας κ μερικούς τους θεωρούν υπεύθυνους για την κατάσταση της ομάδας και άλλους μελλοντικούς σωτήρες (βλ. Μελισσανίδη), ο Βιντιάδης συνεχίζει την δική του προσπάθεια σωτηρίας της Α.Ε.Κ. Ο Βιντιάδης ''τρέχει'' αυτές τις μέρες το ζήτημα με τον διακανονισμό των δόσεων της Α.Ε.Κ προς το δημόσιο και ακούγεται ότι υπάρχει θετικό κλίμα για την αναπροσαρμογή τους από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
     Όλο αυτό το διοικητικό παρασκήνιο μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει τους παίκτες, οι οποίοι πλέον ελπίζουν σε μία μαζική μετακίνηση οπαδών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να δουν και πάλι το χρώμα του χρήματος. Μιας και η υψηλή προσέλευση συνεπάγεται και ικανοποιητικά, για να φετινά δεδομένα, έσοδα στην Π.Α.Ε.


Άρθρο: Μάνος Ραγκούσης
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved