Ομόνοια - Ανόρθωση 4-0!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

 
 Τεράστια νίκη και μεγάλη μπάλα κατά διαστήματα για την ομάδα του Τόνυ Σαβέφσκι. Το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση τελείωσε με την την ομάδα της Λευκωσίας να συντρίβει την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος Ανόρθωση με 4-0 μέσα στο Γ.Σ.Π! Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο αφού η Ανόρθωση δεν μπόρεσε καθόλου να επιβάλλει τον ρυθμό της. Το 1-0 σημείωσε απο κοντά ο Εφραίμ μετά από σέντρα του Αντρέ Άλβες στο 39'. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο δίνεται ένα πρωτοφανές επιθετικό φάουλ στον Εφραίμ ανάποδα και ορθώς ξεσηκώθηκε ο κόσμος της Ομόνοιας.
     Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από 16' λεπτά ο Νούνο Ασσίς θα κάνει το 2-0 για την Ομόνοια και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελειώσει με αυτό το σκορ, ο Φρέντι, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 73', θα κάνει το 3-0 και θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στον προημιτελικό. Μετά το 3-0 οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε σύγκρουση με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το ματς λόγω της ρίψης κροτίδων. Το ματς ξανά ξεκίνησε και σαν να μην έφτανε αυτό η ομόνοια λίγο πριν την εκπνοή έκανε το 4-0 με τον Σκέμπρι (115') στέλνοντας την ομόνοια με το ένα πόδι στον ημιτελικό.
     Πλέον η Ανόρθωση πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να κάμψει την αντίσταση της Ομόνοιας, που  κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη και μέσω της οδούς του κυπέλλου μιας και στο πρωτάθλημα δεν διανύει και την καλύτερη της χρονιά παρά τα τελευταία καλά αποτελέσματα (5η θέση).


Άρθρο: Μάνος Ραγκούσης
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved