Ιμπραΐμοβιτς:"Μακάρι να έρθει ο Ρούνεϊ"

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

 
     
     Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πιστεύει ότι, αν ποτέ φύγει ο Ρούνεϊ από τους κόκκινους, η Παρί είναι ο ιδανικός σταθμός για τον Άγγλο στράικερ.

     Παρά τις έντονες διαψεύσεις που έχει πάρει το θέμα της απόκτησης του Γουέιν Ρούνεϊ από την Παρί το καλοκαίρι, τόσο από την μεριά του προέδρου των Παριζιάνων όσο και από την μεριά της Μάντσεστερ (μιλούν περί ανανέωσης), ο μεγαλος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συμφωνεί με την τυχόν απόκτηση του 26χρονου επιθετικού.
     Ο πρόεδρος της Παρί Σεντ Ζερμέν Nasser Al-Khelaifi δήλωσε, σε [απόλυτη συμφωνία] με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδος Λεονάρντο, ότι η Παρί δεν έχει έρθει σε επαφή με τον διεθνή επιθετικό. Το ίδιο ειπώθηκε και από την πλευρά της Μάντσεστερ. Ισχυρίστηκαν ότι ο Ρούνεϊ δεν είναι προς πώληση και μάλιστα προτίθενται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. 

     Παρ' όλα αυτά ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί δήλωσε για τον Ρούνει:

"Αν ο Ρούνεϊ θέλει να είναι κομμάτι του καλύτερου project στο ποδόσφαιρο, τότε υπάρχει μόνο μία ομάδα που θα έπρεπε να συνεχίσει.

"Μόνο εκείνος ξέρει την απόφαση που θα πάρει το καλοκαίρι, αλλά το πλάνο που προσπαθούμε να χτίσουμε εδώ είναι ξεκάθαρο.

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με το να είμαστε η κυρίαρχη δύναμη στην Γαλλία, αλλά θέλουμε να είμαστε και στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. 

"Μπορώ να καταλάβω γιατί οι διοικούντες ενδιαφέρονται για τον Ρούνεϊ. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους στράικερ στην Ευρώπη."
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved