Πόσοι είδαν το σκοτάδι...

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η θεατρική ομάδα Retro δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και αποτελείται από τις : Μιχοπούλου Γεωργία, Αναγνώστου Νατάσσα και Μούζουρα Χριστιάνα.
Με κοινή την αγάπη για το θέατρο αλλά και με στόχο  την δημιουργία και την έκφραση μέσα από αυτό , η ομάδα κάνει το ντεμπούτο της στην Κύπρο με το δραματικό έργο ''Πόσοι είδαν το σκοτάδι...'' .Το έργο, βασισμένο στην ποιητική συλλογή της Ν. Αναγνώστου ''Μέχρι...'' , διαπραγματεύεται την αιώνια μάχη που δίνει ο άνθρωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Την αμφισβήτηση, το άγχος, τη σκληρότητα, το θυμό και την κάθε είδους βία που βιώνουμε και αυτόματα στρέφουμε το όπλο απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.
Μια γυναίκα που διαπραγματεύεται τις επιλογές της απέναντι στη ζωή, στα πάθη και τα λάθη της. Η αιώνια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Η μόνη της συντροφιά, οι αναμνήσεις της, οι οποίες την καταδιώκουν. Ένα σκηνικό με λάθος πρωταγωνιστή... 
Σκηνοθεσία Γεωργία Μιχοπούλου, σκηνικά- κοστούμια και γενική επιμέλεια ομάδα Retro, παίζουν οι Νατάσσα Αναγνώστου και Χριστιάνα Μούζουρα. 
Στον Πολυχώρο Κατοίκον, Περικλέους 47, Πάροδος Λήδρας, κάθε Σάββατο και Κυριακή για όλο τον Απρίλη. Τηλ. επικοινωνίας: 97721305, 96397552

Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved