ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 2-0

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

     Εύκολη νίκη για τον Π.Α.Ο.Κ. που χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα νίκησε με 2-0 την Βέροια με αυτογκόλ του Μοκάκε στο 34΄ και με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 85΄.


     Δυνατά μπήκαν οι Θεσσαλονικείς στο γήπεδο της Τούπμας και  με την συμπλήρωση των πρώτων δεκαπέντε λεπτών είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές με τον Λόρενς (2 φορές) και τον Ολίσε. Η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι άλλα στο 34 λεπτό σε μία άστοχη απόκρουση του Λόπεθ, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μοκάκε ο οποίος, άθελα του φυσικά, έβαλε μπροστά τον Π.Α.Ο.Κ.στο σκορ με 1-0.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος του Βορρά δεν ήθελε και οι Ημαθιώτες δεν μπορούσαν.
Ο Δώνης θέλοντας να δώσει μία νέα πνοή στην ομάδα του πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αθανασιάδη και τον Φωτάκη, με τον Π.Α.Ο.Κ. να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ στο 85' ,με τον Αθανασιάδη ύστερα από σέντρα του Ολίσε.
     Σημαντική στιγμή του παιχνιδιού και η επανεμφάνιση του Γεωργιάδη μετά από τρεις μήνες, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους περίπου 5000 φιλάθλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν το Σαββατιάτικο απόγευμα στην Τούμπα.
     Έτσι ο Δικέφαλος πέρασε στην δεύτερη θέση , έστω και μ' ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ η Βέροια δεν έχει ξεφύγει οριστικά από τον υποβιβασμό.
  
Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved