WhiteNoiz:Νέο Single - "Τώρα Αγαπάω"

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

     Οι WhiteNoiz είναι μια Power Pop / Rock / Electro μπάντα, που ήρθε για να κάνει ''θόρυβο''. Ο Ανδρέας Καπάταης στα φωνητικά, ο Γιώργος Κουτσογεωργάκης στις κιθάρες- στα φωνητικά και στο programming και ο Χάρης Γρυπαίος στα drums και στα φωνητικά, ένωσαν τη μεγάλη μουσική εμπειρία τους, το δυναμισμό τους, τη διάθεση για διασκέδαση και δημιούργησαν τον Απρίλιο του 2010 τους WhiteNoiz.
     Από τον Μάιο του 2012 ανήκουν στο δυναμικό της Madbox Entertainment η οποία σε αποκλειστική συνεργασία με τη Universal Music Greece κυκλοφόρησε στις 3 Αυγούστου το πρώτο επίσημο digital single των WhiteNoiz με τίτλο "Τελειώνουμε Εδώ" για το οποίο γυρίστηκε ένα εντυπωσιακό video σε σκηνοθεσία της ομάδας της Madbox Entertainment. Το videoclip είναι ήδη διαθέσιμο στο επίσημο ΥouTube κανάλι της εταιρείας.
     Η μπάντα πραγματοποίησε την καλοκαιρινή της περιοδεία για το 2012 με σταθμούς την Ύδρα, το Κιάτο Κορινθίας, την Εύβοια, τον Τύρναβο, την Λευκάδα κ.ά. και ξεκινάει την χειμερινή συναυλιακή σεζόν στην Αθήνα ενώ παράλληλα ξαναμπήκε στο studio για τις ηχογραφήσεις του επόμενου single που μόλις κυκλοφόρησε.
     Με εκρηκτικές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές εκπομπές & εκδηλώσεις (ΕT1, MAD TV FLASH 96 FM, MORERADIO METROPOLIS, BEER FESTIVAL), με συναυλιακή εμπειρία σε Ελλάδα και Κύπρο, με συμμετοχή σε διεθνή μουσικά γεγονότα (WHITESNAKE Live, RENT Rock Musical) και με τεράστια όρεξη για κάτι φρέσκο, τολμηρό αλλά και mainstream σε Rock/ElectroPop ρυθμούς, οι WhiteNoiz είναι εδώ για να σκορπίσουν τον δικό τους ''θόρυβο''...
     Το συγκρότημα επέστρεψε με ένα νέο, δυνατό single, με τον τίτλο “Τώρα αγαπάω”! Οι στίχοι είναι των ίδιων των WhiteNoiz, και η μουσική είναι των WhiteNoiz και του Teddy Εconomou, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή. Το single κυκλοφορεί από την Madbox Entertainment σε συνεργασία με την Down2Earth.


      Ακούστε το εδώ: http://youtu.be/ZXD19dg0TWc


 "Τώρα αγαπάω, τώρα αισθάνομαι, τώρα μαζί σου νοιώθω πως χάνομαι. Τώρα γελάω, φιλιά σε κερνάω, τώρα στ' αστέρια μαζί σου πετάω..."

     Καλή επιτυχία!!

Share this article :

0 σχόλια:

Φόρμα Σχολίων

Πείτε μας τη γνώμη σας για το άρθρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2013. CySports365 - All Rights Reserved